Select Page

Nin-Anna betekent ‘Vrouwe van de Hemel’. Het is die vrouw die vanuit de hemel naar de donkere onderwereld durft de dalen om te gaan zoeken in zichzelf wie ze is en hoe ze herboren wil worden.

Nin-Anna is een samenwerking tussen twee vrouwen die naar die donkere onderwereld gedaald zijn en herboren zijn als AMC-therapeut. Zij zijn klaar om andere vrouwen bij de hand te nemen en ze te begeleiden naar een transformatie en een metamorfose van zichzelf.

Zoals de schrijfster schreef: ‘Wanneer vrouwen zich zullen herinneren dat we ooit zongen met de tongen van de zeehonden en vlogen met de vleugels van zwanen, dat we ons eigen pad smeedden door het donkere woud terwijl we een gemeenschap creĆ«erden van alle inwonenden, dan zullen wij, vrouwen, geaard en geworteld opstaan, zoals bomen. En als we als vrouwen geaard en geworteld opstaan, zoals bomen … wel, dan zou het weleens kunnen dat vrouwen niet enkel zichzelf redden, maar ook de wereld.’ – Sharon Blackie

Nin-Anna wil – via verhaal, ritueel, symboliek en creatie – vrouwen er terug aan herinneren dat ze ooit zongen met de tongen van zeehonden en vlogen met de vleugels van zwanen …

Nin-Anna gelooft dat de wereld sterk aan het veranderen is en dat verhalen (sprookjes en mythes) ons kunnen helpen de weg te vinden op het onbekend terrein dat onze transformerende planeet nu aan het worden is.
We geloven ook dat verhalen gevestigd zijn in de aarde waarop we lopen, in onze huid en onze botten en dat als we de taal van verhalen spreken, dat verhalen ons ook een boodschap terugsturen.

Nin-Anna staat voor het magisch-poƫtische in het Leven (met de grote L).