Select Page

 

 

 

 

Over ons

Nin-Anna stelt zich graag voor ! Wij zijn Sarah & Inge en volgden samen een opleiding tot creatief therapeut AMC bij Athanor. AMC is een diepgaande methode voor introspectie en transpersoonlijke groei. We werken hierbij op een creatieve manier met rituelen, symboliek, sprookjes en mythes. Deze rijke werkwijze, die we linken aan kennis uit onze vooropleidingen, geeft impulsen aan het onbewuste en zet processen tot heelwording in gang.

Sarah Timmermans is creatief therapeut, psychologe i.o. en is de auteur van het ‘het Creatieve Dagboek’. Ze begeleidt mensen en groepen met allerlei creatieve technieken (al dan niet in een dagboek), verhalen en symboliek om zichzelf beter te leren kennen en bepaalde thema’s in hun leven te onderzoeken. Ze gebruikt dromen en de analyse ervan om de diepere lagen van mensen te doorgronden. Verder houdt ze van archetypische beelden en de tarot. Ze weet mensen te raken met haar creatieve insteek, haar positieve rust en zachtheid en haar luisterend oor.

Inge Verpoten is Gezondheidscoach en Astrologe. Ze werkt o.a. met voetreflexologie, dieptemassage en fytotherapie en is gefascineerd door de symboliek van het lichaam in ziekte en gezondheid. Ze bekijkt transgenerationele en levensthema’s in iemands persoonlijk verhaal via het maken van de stamboom en uiteraard via de duiding van het geboortethema in de astrologie. Ze is gepassioneerd door de symboliek van mythologische verhalen, sprookjes, dromen en de archetypen in de sterren. Ze weet mensen te raken met haar intuïtie en fijngevoeligheid.

Graag delen wij dit alles met jullie onder de noemer ‘Nin-Anna’- Vrouwe van de Hemel.